ΣΑΒΒΑΤΟ, 31 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2009

Το Κέντρο Τέχνης & Ψυχοθεραπείας συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη διάδοση της τέχνης σα μέσο έκφρασης, ανάπτυξης και θεραπευτικής βοήθειας και με σκοπό να συμβάλει στην εκπαίδευση επαγγελματιών που ενδιαφέρονται για τη συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξή τους στην εικαστική ψυχοθεραπεία, οργανώνει το 4ο Συμπόσιο Art Therapy με θέμα ΄20 χρόνια Εικαστικής Θεραπείας στην Ελλάδα. Εξελίξεις και Προοπτικές’.

Σε αυτό το διήμερο θα εορτασθούν τα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Τέχνης και Ψυχοθεραπείας. Θα γίνει επίσης παρουσίαση του πρόσφατης έκδοσης στα ελληνικά του βιβλίου της Cathy Malchiodi ‘Εικαστική Θεραπεία. Ένας πρακτικός οδηγός’, που είναι το έβδομο βιβλίο της σειράς ‘Νέοι Δρόμοι στην Ψυχοθεραπεία’ την οποία εκδίδει το Κέντρο Τέχνης & Ψυχοθεραπείας, σε συνεργασία με τις εκδόσεις ‘Ελληνικά Γράμματα’.

Προσκεκλημένοι από το εξωτερικό να εορτάσουν μαζί μας, να παρουσιάσουν τις εξελίξεις και προοπτικές της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας στο διεθνή χώρο και να συντονίσουν εργαστήρια Εικαστικής Θεραπείας είναι o Εικαστικός Ψυχοθεραπευτής και καλλιτέχνης Roger Arguile από την Μ.Βρετανία.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial