30 Σεπτέμβριος, 2015
12:00 πμ
Antwerp, Belgium,

Συνεχίζοντας την διάδοση των τεχνικών της φωτο- θεραπείας η ΑΜΑΚΑ, θα παρουσιάσει την τεχνική LITERACY THROUGH PHOTOGRAPHY (L.T.P ) – και πως αυτή εφαρμόζεται σε πλαίσια εγκλεισμού στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο “Unlocking Enovation- the 15th EPEA Training Conference”, του οργανισμού Ε.P.E.A- του Ευρωπαικού Σχολικού Οργανισμού για τις φυλακές, στην Αμβέρσα του Βελγίου, που πραγματοποιείτε από τις 30 Σεπτέμβρη έως τις 4 Οκτώβρη 2015.
To συνέδριο έχει σαν στόχο να φέρει κοντά τους εκπαιδευτικούς, τους διευθυντές των φυλακών , τους ερευνητές, τους υπεύθυνους της δικαιοσύνης και άλλους επαγγελματίες με σκοπό την ανάπτυξη μιας κοινής εκπαιδευτικής γραμμής όλων των Ευρωπαϊκών φυλακών. Το συνέδριο φιλοδοξεί να ανοίξει ένα διάλογο και να εντοπίσει μελλοντικές προκλήσεις.
Η ΑΜΑΚΑ θα προσπαθήσει να γεφυρώσει τις Ελληνικές φυλακές με τους Ευρωπαίους εταίρους τους και να διαδώσει καινοτόμες πρακτικές.

Για την πλήρη λίστα των εργαστηρίων ΕΔΩ
Για περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό ΕPEA , τις δράσεις του ,το συνέδριο και για εγγραφές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του οργανισμού http://www.epea.org/

 

ΕΠΕΑ LOGO epea2

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial