19 Νοέμβριος, 2016
11:00 πμ
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, 11854, Γκάζι

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ REFLOWER
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

H ΑΜΑΚΑ συμμετέχει στη «μεγάλη γιορτή της κοινωνίας των πολιτών» παρουσιάζοντας τμήμα της έκθεσης Reflower.

H έκθεση Re-flower αρχικά πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2016, αλλά το κοινό θα έχει την δυνατότητα να την απολαύσει   για άλλη μια φορά, το Σάββατο 19 Νοέμβρη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η έκθεση παρουσιάζει τα αποτελέσματα του ομώνυμου δημιουργικού εργαστηρίου photo-therapy για γυναίκες-θύματα trafficking και sex workers, που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα που έλαβε χώρα από το Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2016 στο κέντρο της πόλης, πολύ κοντά στις γειτονιές όπου οι συμμετέχουσες γυναίκες ζουν και εργάζονται.

Οι γυναίκες συμμετέχουσες στο εργαστήρι με τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τις εικαστικές τους δημιουργίες μας μεταφέρουν στον δικό τους ιδιαίτερο μικρόκοσμο.

Το εργαστήριο υλοποιήθηκε από την ΑΜΑΚΑ ως κομμάτι του ευρύτερου προγράμματος “Τhe Attendants”. Χρηματοδοτήθηκε από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Τώρα που το πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες» ολοκληρώνεται, έχοντας βελτιώσει τη ζωή περισσότερων από 240.000 ανθρώπων, το γιορτάζουμε στην Τεχνόπολη, με μια μεγάλη γιορτή της κοινωνίας των πολιτών.

Μην χάσετε τις πολυθεματικές εκδηλώσεις της ημέρας όπου συμμετέχουν περισσότερες από 40 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εκπρόσωποι του Δήμου Αθηναίων και της ομάδας ΣυνΑθηνά, φορείς και εταίροι της κοινωνίας των πολιτών.

Μια από αυτές τις εκδηλώσεις θα είναι και το βιωματικό εργαστήριο θεραπείας της Τέχνης REFLOWER!

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

reflower-logos

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial