Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε τα  διαθέσιμα προϊόντα προς πώληση από την Μ.Κ.Ο ΑΜΑΚΑ.
Τα  περισσότερα προϊόντα είναι αποτελέσματα των εργαστηρίων, ενώ πάντα τα έσοδα από την πώληση τους διατίθενται για την συνέχιση των εκάστοτε εργαστηρίων. H οποιαδήποτε αγορά σας είναι μια πολύτιμη συμβολή προς την επίτευξη των σκοπών μας.


art-therapy

Η έκδοση «ΘΗΒΑ 102 χλμ: Ένας οδηγός Τέχνης και Θεραπείας σε πλαίσια εγκλεισμού» αναλύει το επιστημονικό πλαίσιο της Θεραπείας δια μέσου της Τέχνης, χρησιμοποιώντας τα εμπειρικά στοιχεία από το ομώνυμο εργαστήρι ΘΗΒΑ 102 χλμ που έλαβε χώρα στο Γυναικείο Κατάστημα Κράτησης Ελεώνα Θήβας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος: “PAROL – Writing and Art Beyond Walls Beyond Borders”. Ένα πολύτιμο βοήθημα για όσους ασχολούνται με την προσφορά και με την θεραπεία.

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο από εδώ:

 


artefacts-CDΣτο CD «Θήβα 102 χλμ.» το μουσικό σύνολο ARTEFACTS ENSEMBLE ερμηνεύει έργα εμπνευσμένα από τις μαρτυρίες των κρατουμένων που συμμετείχαν στο  ομώνυμο εργαστήριο.
Οι ήχοι και οι προσωπικές μαρτυρίες οι οποίες ηχογραφήθηκαν στην φυλακή, ταξίδεψαν στην Ευρώπη. Οι συνθέτες Laurent Durupt από την Γαλλία, Balaz Horvath από την Ουγγαρία, Branka Popovic από την Σερβία, Maurillio Cacciotore από την Ιταλία και Δημήτρης Αντρικόπουλος και Νικόλας Τζώρτζης από την Ελλάδα παρέλαβαν το “ηχητικό πακέτο” και συνέθεσαν πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις.
Μετά από μια πετυχημένη συναυλία στο Γαλλικό Ινστιτούτο το έργο είναι διαθέσιμο σε CD.
Ακούστε ένα ηχητικό δείγμα εδώ:
Μπορείτε να παραγγείλετε το CD «Θήβα 102 χλμ.» που κυκλοφορεί από την Puzzle Musik.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial