Στα πλαίσια της Έκθεσης ΘΗΒΑ ΚΜ 102, την Κυριακή 2 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί βιωματική ημερίδα με θέματα που έχουν να κάνουν με την χρήση των Νέων Μέσων σαν μορφή Θεραπείας.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν επαγγελματίες από τον χώρο της Υγείας και της Τέχνης, καθώς και υπεύθυνοι κοινωνικών προγραμμάτων στις φυλακές.

Θα γίνει μια αναλυτική παρουσίαση της μεθοδολογίας της δουλειάς του προγράμματος PAROL, άλλων προγραμμάτων της Μ.Κ.Ο ΑΜΑΚΑ καθώς και άλλων σχετικών οργανώσεων. Το κοινό θα έχει την δυνατότητα με βιωματικό τρόπο να συνδεθεί με το αντικείμενο συμμετέχοντας στις ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες Video και Phototherapy.

ΗΜEΡΟΜΗΝΙΑ: 01.03.2015

EΙΣΟΔΟΣ: Δωρεάν, περιορισμένες θέσεις

ΔΙΑΡΚEΙΑ: 10.00-18.00

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα PAROL στο παρακάτω αρχείο:

[embeddoc url=”http://www.amaka.gr/wp-content/uploads/2015/01/PAROL-AMAKA.pdf” width=”20%” height=”100px” viewer=”google”]

Για δήλωση συμμετοχής παρακαλώ συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα:

[embeddoc url=”http://www.amaka.gr/wp-content/uploads/2015/01/ΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΣΤΟ-ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.doc” width=”20%” height=”100px”]
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial