Μυρτώ
Φωτογράφος
  • Φωτογράφος

Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το 2006 έκανε τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στο Διεθνές κέντρο φωτογραφίας της Νέας Υόρκης (ICP-International Center of Photography, N.Y) απ όπου πήρε και υποτροφία. Το 2007 συμμετείχε στο Eddie Adams workshop με επικεφαλείς τους Michele McNally και Vincent Laforet από τους New York Τimes.

Η δουλειά της έχει διακριθεί όπως απο το Magenta Foundation (Emerging photographer 2013), έχει κερδίσει βραβεία και έχει συμμετάσχει σε σημαντικά φεστιβάλ όπως στο Mois off de la photo 08 στο Παρίσι, στο Photoquai 2em Biennal du Monde 09 στο Musee Quai Branly στο Παρίσι, στο NY Photo festival 09, στο LOOK3 Between Festival 2010 στην Αμερική, στο Dumbo Arts Festival 2011 στην Νέα Υόρκη, στο Athens Photo Festival 2011, 2012 στην Αθήνα, στο Flash FORWARD EXHIBITON 2013 στο Τορόντο και στην Ουάσιγκτον, στο Greek America Foundation/ Film and Photo Week 2014, στο Τορόντο και σε άλλα.

Συνεργάζεται με τους: Time Magazine, GEO, DIE ZEIT, Le Monde, Neue Zuger Zeitung, DAS Magazine, Vision Magazine, Corriere della Sera, El Mundo, La Stampa, Diario magazine, Κ Καθημερινή κ.α και στο διαδίκτυο με τους LENS των New York Times, TIME.com κ.α.

Σήμερα ζεί και εργάζεται στην Eλλάδα ως φωτογράφος και δημιουργός ντοκιμαντέρ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial